Conturi autoexcluse

Atâta timp cât ești autoexclus, jucătorilor care au o legătură strânsă cu tine nu le este permis să joace. Odată ce autoexcluderea din contul tău expiră, îi vom asista în procesul de restabilire al conturilor lor.

Nu putem confirma sau furniza nicio informație despre conturile altor jucători. Dacă vreo persoană a fost restricționată din cauza relației cu contul tău, le poți solicita să ne contacteze și vom revizui situația lor.

Părerea ta

A răspuns acest articol întrebării tale?

Articole ajutătoare conexe